Rekomandoni

Njohje dhe rekomandim

Si të montoni karrigen e lojërave

Si të montoni lehtë një karrige lojrash?Ejani ta kontrolloni.

Dizajni më i mirë për lojtarët e lojërave

Karrige e lojërave profesionale me dizajn të ri 2022 me shitje të nxehtë për lojtarët e lojërave

Anji Jifang Furniture Co., Ltd. është një koleksion i zhvillimit, prodhimit, përpunimit, shitjes dhe tregtisë.Fabrika jonë mbulon një sipërfaqe prej rreth 20, 000 metra katrorë.

Ne jemi te specializuar në mobilje moderne zyre dhe produkte druri. Kompania jonë është e vendosur në Anji, Zhejiang.Transporti është i përshtatshëm për avantazhet e vendndodhjes. Ne jemi ngjitur në lindje të Shangait, në jug të Hangzhou, afër Hangzhou.

produkte të paraqitura

Lajme

Buletinet tona, informacionet më të fundit rreth produkteve tona, lajmet dhe ofertat speciale.